Workshops

 

Naast de vaste diensten, organiseer ik regelmatig workshops. Dit kan zijn in samenwerking met mijn man Mark of met andere wijze Sisters en Brothers. Samenwerking is voor mij 'the Key' om mijn missie Bewustzijn te vergroten in de wereld, om zo samen kennis te delen door elkaar aan te vullen. Tijdens mijn workshops komen onderwerpen zoals thuiskomen in je vrouwelijkheid, polariteit aantrekken in je relatie, liefde en heling, spiritualiteit en aarden aan bod. Hieronder vind je een overzicht van geplande workshops.

 

Het is ook mogelijk om een sessie van meerdere dagen, 1 op 1- en of workshop op maat in te richten voor een groep mensen. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit vlak? Neem gerust contact met me op voor een kennismaking. 

 

Resoneert èèn van de aangeboden trainingen of workshops maar weet je niet zeker of het wel helemaal bij je past? Dan kunnen we middels een vrijblijvende intake hier naar kijken. Zodat je een goed beeld krijgt van mij en wat ik te bieden heb.

 

 

 

OER-vrouw Workshop/Cirkel 4 keer per jaar

17 jun

Wij, Dineke en Karina - moeder en dochter - organiseren deze Oer-Vrouwen cirkel. In deze cirkels houden we ons bezig met Sjamanistische ceremonies, rituelen en de elementen. Wij hebben beiden verschillende opleidingen gevolgd in Sjamanistisch werk.

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze training met een tijdsbestek van 4 maanden waarvan in totaal 8 les dagen. Zullen de elementen Water, Vuur, Aarde, Lucht- en de bijbehorende windrichtingen de basis vormen. Elke maand zal een thema bekleden. Ik zal jaren van opgedane kennis en inzichten vanuit verschillende stromingen inbrengen.

From strangers to sisters ~ the power of women's circles

Besloten vrouwen cirkel Drenthe

Elke maand zal er op donderdagavond een besloten vrouwen cirkel georganiseerd worden.  Waarom besloten? Omdat we een groepscohesie willen vormen en vanuit deze basis meer de diepte in te kunnen gaan. Daarom vragen we ook je commitment en is het samenkomen niet vrijblijvend.

De zweethut

Zweethut met vuurplaats

Als de deur gesloten is, is het aarde donker in de hut. Voor de ingang van de hut ligt op enkele passen de vuurplaats waar de stenen (grootouders) worden verhit. De geest van de zon komt in de vuurplaats.

De relatie APK

De relatie APK
7 jul t/m 9 jul

We geven jullie vanuit onze ervaring als stel met kinderen en werk, honden, huis en haard, handvatten om de verbinding in jullie relatie weer op peil te brengen en te houden. Maar bovenal jullie relatie en liefde weer te gaan vieren!