Volledig present, heel warm, rustig en tegelijkertijd vasthoudend

Frans
64 jaar

Karina is een hele plezierige en gepassioneerde coach. Coachen is niet wat Karina "doet", maar hoe zij is. Coaching is echt een deel van Karina's 'Zijn. Zij heeft een bijzonder mooie warmte in haar coaching gesprekken, waardoor ik mij tijdens haar coaching gesprekken steeds op mijn gemak en geïnspireerd heb gevoeld. Karina creëert steeds een weldadige ruimte en rust. Tegelijkertijd blijft zij zeer accuraat, maakt alle verschillende stappen in het coaching proces op een heel plezierige manier volkomen af en houdt de doelstellingen van het gesprek scherp vast. Hierdoor werd ik mij steeds weer op een zeer prettige manier "aan het werk gezet" en "bij de les gehouden".

 

Karina heeft mij steeds met hele precieze vragen geraakt, waardoor er voor mij en bij mij telkens weer nieuwe ruimte ontstond en ik verdere stappen kon zetten om mijn doelen te realiseren.

Karina betekend voor mij, iemand van wie ik veel leer tijdens onze sessies. Volledig present, heel warm, rustig en tegelijkertijd vasthoudend. Coachend, niet helpend. Snapt heel snel wat er wordt gezegd en voelt ook wat er speelt in de lagen onder het direct gezegde.

 

Tenslotte is een coaching sessie met Karina ook echt plezierig: Karina brengt op mij altijd haar grote enthousiasme en haar passie over, waardoor na afloop echt een sterk gevoel van motivatie en levensvreugde bij mij ontstaat!